Werkwijze

Hoe we te werk gaan bij het bepalen van uw strategie? Stapsgewijs.

1. Evaluatiegesprek

Vertel ons alles over uw bedrijf, markt en doelstellingen. Onderbreken we u? Dan is dat om gerichte vragen te stellen over uw bedrijfs- en marketingaanpak. Dankzij onze jarenlange ervaring ontdekken we snel mogelijke pijnpunten of onbenutte kansen. En we peilen natuurlijk ook naar uw verwachtingen, kwestie van onze meerwaarde te meten. De totaalaanpak, daar gaan we voor.

2. Overeenkomst

Na een eerste verkenningsronde en analyse krijgen we een beter zicht op onze samenwerking. U krijgt van ons te horen wat we gaan doen, hoe we dat doen en wat het uw onderneming oplevert. Uit de eerste analyse komen trouwens al een aantal verbeterpunten naar voren. Kortom, u krijgt van ons de blauwdruk voor uw businessmodel

3. Resultaat

U krijgt van ons een model en stappenplan op basis van uw verwachtingen en bedrijfsprofiel. De flexibele oplossing, want we sturen bij in functie van een concrete situatie of sector. Puur maatwerk volgens een welomlijnde en gestructureerde werkwijze. Garanties? Een duidelijk adviesrapport of businessmodel met strategische keuzes, de optimalisering van uw verkoopproces en een concreet actieplan.

4. Implementatie

Mist u de knowhow en mankracht om uw marketingplan uit te voeren? Roep onze hulp in. We begeleiden u graag bij de implementatie.

Scroll Top