Over ons

Effectieve bedrijfsstrategie dankzij analyse, advies en assistentie

Wij helpen KMO’s met strategische en operationele bedrijfskennis en -ervaring.

Waarom The Business Architect? Omdat we net zoals een architect stapsgewijs te werk gaan. We starten met een grondige analyse en een soort van grondplan. Daarna bepalen we de juiste bouwstenen op maat van uw bedrijf.

Waarom The Business Architect? Wij zijn zowat het enige adviesbureau met marketing- operationele- en financiële knowhow. We bekijken het bredere plaatje: uw strategie via businessmodel-matrix in een haalbaar budgettair kader. We integreren zelfs uw acties in de resultaatrekening, als u dat wilt.

En natuurlijk huurt u net ons in, omwille van onze ervaring en knowhow. We volgen nieuwe digitale expertises op de voet. En wat we zelf niet kunnen, besteden we gewoon uit.

Wie zijn wij?

The Business Architect, dat is Eddy Vlaeminck, partners en natuurlijk ons netwerk van experts. Te veel om op te noemen.

Dé strategie die voor alle bedrijven werkt? Helaas, alleen een aanpak op maat werpt vruchten af. Elke onderneming gaat dus op zoek naar de beste oplossing rekening houdend met haar situatie, middelen en doelstelling.
Als strateeg help ik KMO’s de juiste keuzes te maken voor een duurzame groei. Ik vertrouw daarbij op twee zaken: mijn academische vorming en meer dan 30 jaar ervaring in algemeen beheer en marketingmanagement.

Benieuwd hoe onze expertise uw bedrijf naar ongekende hoogten stuwt? Aangenaam kennismaken in een vrijblijvend gesprek over uw business?

Neem contact op

Scroll Top