Adviseren

Advies dat werkt? Dat zijn concrete richtlijnen waar u écht iets mee bent in uw bedrijf. Gestoeld op de praktijk, verwoord in heldere aanbevelingen. Kortom, adviseren voor gevorderden.

De inhoud? Pijnpunten en oplossingen die naar boven komen tijdens de analyse. In een kort adviesrapport of uitgebreid business- en/of marketingplan. Precies zoals u gevraagd had.

Ons advies bestaat uit 4 pijlers: adviesrapport, businessmodel, marketingplan en verkoopproces.

1. Adviesrapport

Natuurlijk zit u met specifieke marketingvragen. Wij formuleren een antwoord en geven u een oplossing op basis van onze analyse. U krijgt een adviesrapport en actieplan, zodat het hele management toegang krijgt tot onze bevindingen. Tenminste, als u dat wilt.

2. Businessmodel

Verdient uw businessmodel een update? Wij onderwerpen het aan een grondige evaluatie en vergelijken het met systematische patronen die hun deugdelijkheid al bewezen. Uw succesformule? Een combinatie van beproefde ideeën en concepten uit andere sectoren en grote bedrijven. Eén verschil: wij vertalen deze modellen naar een KMO-omgeving. Leren van de groten, maar dan flexibel toepassen.

3. Marketingplan

Welke marketing- en communicatiemiddelen zet u in voor uw marketing? Het marketingplan formuleert een antwoord op die vraag. Het bepaalt de route naar uw succes, de strategie en tactiek. En natuurlijk vertrouwt u op ons bij de uitvoering van dat plan. We begeleiden u graag bij het implementeren van de acties.

4. Verkoopproces

Uw verkoopproces verloopt vandaag de dag vooral digitaal en online. Onze insteek? Ervoor zorgen dat uw virtueel verkoopproces perfect past bij uw product/dienst, sector en doelgroep. Met het juiste advies.

U laten adviseren door The Business Architect?

Op zoek naar effectieve marketing? Marketingadvies voor een nuttige besteding van uw budget? Of uw marketingplan laten optimaliseren door The Business Architect? Wij staan u graag bij met onze expertise en ervaring zodat uw inspanningen tot resultaat leiden. Neem snel contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op

Scroll Top